Източник на снимката: https://www.liverpoolfc.com/Бяха дълги 3 месеца за феновете на Висшата

...
Източник на снимката: https://www.liverpoolfc.com/Бяха дълги 3 месеца за феновете на Висшата
Коментари Харесай

Какво да очакваме при подновяването на Висшата лига

Източник на фотографията: https://www.liverpoolfc.com/

Бяха дълги 3 месеца за почитателите на Висшата лига без футбол от най-силното състезание в света. Но не щеш ли в сряда вечер британският шампионат " Премиър Лийг " ще се завърне. Какво да чакаме при възобновяването на Висшата лига тази седмица?

 

Висшата лига ще се възобнови с два отсрочени мача от 28-ия кръг - Астън Вила против Шефилд Юнайтед и Манчестър Сити против Арсенал. Първият дуел след съвсем 3 месеца и половина ще бъде в Бирмингам на " Вила Парк ". Астън Вила е в зоната на изпадащият и има потребност от точки против коравия отбор на Шефилд. " Остриетата " са приятната изненада този сезон като са на 7-ата позиция с 43 точки и са единствено на 5 пункта от зона Шампионска лига. Шефилд завоюва 3 от последните си 5 мача в лигата, до момента в който Астън Вила има 4 провали за същия брой дуели. Шефилд ще се стреми да възобнови акцията си с победа и да се затвърди в топ 8 на класирането.

 

Голямото дерби при подновяването на сезона във Висшата лига е сред Манчестър Сити и Арсенал. " Гражданите " нямат късмет за купата, защото изостават с 25 точки от водача Ливърпул. Все отново Сити ще се стреми да играе добър футбол до края на сезона и да приключи в топ 4. Предстоящият им конкурент Арсенал е едвам на 9-ото място, само че пък е с 3 победи в последните си 5 мача и няма проваляне за този интервал. Дали отборът на Микел Артета ще успее да се опълчи на възпитаниците на Пеп Гуардиола ще разберем в сряда вечер от 22:00 часа на стадион „ Етихад “. Всичко най-интересно обвързвано с Висшата лига може да научавате в уеб страницата UltrasBet.BG

 

В петък борбите в британската Висша лига не престават с началото на 30-ия кръг, като огромният конфликт е сред Тотнъм и Манчестър Юнайтед. " Шпорите " изостават в борбата за топ 4 като сега са със 7 точки по-малко от четвъртия Челси, до момента в който Юнайтед е на 3 пункта зад " сините " от Лондон. Жозе Моуриньо и компания са длъжни да завоюват против " алените дяволи ", с цел да имат положителни шансове за влизане в четворката. Ман Юнайтед пък се представяше доста мощно преди пандемията и следва да забележим дали ще продължи със мощните си изяви.

 

Лидерът Ливърпул ще излезе за първия си мач от над 3 месеца насам в неделя от 21:00 ч. против Евертън в градско дерби. " Червените " ще се стремят да запишат 28-ата си победа от началото на сезона, като са им нужни единствено два триумфа, с цел да станат първенци. Дали отборът на Юрген Клоп ще ликува в градското дерби с „ карамелите “ ще научим в неделя вечер.

*публикация

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР